Godast Tapas i Stockholm

Tapas Stockholm är en webbplats från Alegria AB. Vi är en restaurang i hjärtat av Östermalm, Stockholm.

Vår restaurang Alegria betyder glädje på spanska och det är just det vi vill erbjuda våra gäster. Vi på Alegria har på kort tid utmärkt oss i Stockholm för vår extremt goda mat med noggrant utvalda råvaror.
Råvarorna vi använder i våra maträtter är i stor utsträckning ekologiska och närproducerade. Grönt tänk är en del utav vår filosofi i företaget.

Hos oss på Alegria kommer vi se till att du får en smakrik middag i många olika kombinationer varför inte inta en utav våra noggrant utvalda viner eller mixade drinkar.

Trots att vi är relativt nya aktörer inne i vår expansionsfas så har vi en lång och gedigen erfarenhet av det spanska köket. Ledningen består av ägare och köksmästare från några utav Stockholms mest anrika krogar och restauranger. Vi kan med gott samvete påstå att vi är proffs, vi vet vad kunden efterfrågar och servar just det som efterfrågas dock är vi samtidigt ödmjuka och vet att man alltid kan blir bättre och därför lyssnar vi extra noga på våra kunder.

Välkommen in och upptäck ett helt nytt Spanien. Middag med bar, vinkällare, ölrum, närodlat och kärleksfulla långkok. Missa inte bl.a. vår hemgjorda Créme bruleé!

Menyn utgörs av det bästa från vår 30åriga samlade erfarenhet av Spanien. Vår ambition är att visa upp en helt ny sida av landets gastronomi, med en personlig “touch” och en otroligt mysig miljö. Tapas i Stockholm är den heta trenden just nu och hos oss hittar du Tapas med det lilla extra! För bordsbokning klicka här…

Kontakta Oss

Boka Bord
Tel: 08- 120 543 68
Email: bokning@alegriatapasbar.se

Hitta till oss
Karlaplan 6
114 60 Stockholm